Полопласт Австрия съвместно фирма „Акварор” организираха семинар на тема „Иновации във ВиК системите”

За да може да отговори на нарастващите нужди във ВиК сектора в България, за по – бързо, лесно и качествено изграждане на ВиК инсталации и вакуумно отводняване на плоски покрови,Акварор представи новите продукти на фирмаПолопласт. Polo-KAL NG и Polo-KAL 3Sза вакуумно отводнение на покриви и безшумна канализация, която представлява цялостно решение, позволяващо бързо и качествено изграждане на инсталациите.

На 08 Октомври 2012г., се проведе семинар на тема „Иновации във ВиК системите”

По време на презентацията бяха показани ефективни начини за изграждане на система за вакуумно отводняване на покриви и запознаване с продуктите на фирма Полопласт. Допълнени бяха познанията за работа с клиентския софтуер за вакуумно отводняване, който фирма Полопласт предоставя безплатно на всички заинтересованипроектанти.

Начало на семинара беше поставено от инж.Карол Фарга – мениджърпродажби за Източна и Южна Европа на фирма Полопласт. Той запозна всички присъстващи с новите продукти и подобренията във ВиК инсталациите. Тръбите Polo-KAL 3S предизвикаха голям интерес сред присъстващите, два слоя PP –здравина и един слой PP-MV – здравина и устойчивост при налягане до -900 mBar

Безшумна канализация

Системата за вакуумно отводняване Polo-UDSбеше представена от инж.Патрик Щадлбауър-проектант на вакуумно отводняване. Той представи тръбите Polo-KAL NG , воронките и специалните скоби на системата. Системата може се изпълнява при -20 0С, max -900 mBar, линейно отклонение 0,05mm/mK , без заварки и без наклон в хоризонталните участъци.

Вакуумно отводняване

В своята 20 годишна история Акварор ООД се е доказала като фирма,която предлага на своите клиенти висококачествени, иновативни и гъвкави решения за изграждане на ВиК инсталации и тяхното менажиране. За тази цел фирмата има дългосрочни взаимоотношения с водещи световни производители като Sensus Metering Systems и Poloplast.